Golf – En herlig publikumssport

Er du en av de som lever og ånder av å se golfturneringer på TV og skulle ønske du kunne være med på en liveturnering? Da kan en golfreise være noe for deg. Slik får du sjansen til å spille på de mest vidunderlige banene. Du kan bestille reisen slik at det klaffer med ulike turneringer. Har du i tillegg et selskap som hjelper deg kan de skreddersy den perfekte turen.

Skreddersy reisen din

Med selskaper slik som Gosporttravel kan du enten være med på ulike pakketurer, eller selskapet skreddersy en reise for deg. Slik kan du for eksempel få med deg flere turneringer på samme reise. Hva er vel ikke bedre enn å kunne spille all golfen du vil, samt være med på turneringer i St Andrews og Sandwich i Storbritannia! Det vil garantert være et minne for livet.

Ta med deg de som betyr mest

Enten du har venner eller familie som elsker golf er det verdt å ta med seg noen du kan dele opplevelsen av det å reise på The Open med, eller British Open som det kalles. Da vil du kunne komme hjem og ha mange historier å fortelle. Hvem vet – kanskje dere blir en stor gjeng som bestemmer seg for å reise dit neste år igjen?

admin